Fia Österström

Jag heter sofia men kallas Fia o är 41 år jag bor i Strömsfors tillsammans med min familj som består av min man o mina två älskade barn. 

 
Jag jobbar inom socialpsykiatrin i Norrköping på ett boende med 12 personer. Jag älskar mitt jobb, det är ett så givande o lärorikt arbete. Och man vet att man gör nytta varje sekund man är på jobbet. Jag har också ett helt gäng underbara kollegor som alltid finns där.
 
På fritiden är jag innebandy morsa, båda mina grabbar spelar innebandy i Åby oilers så åby har blivit vårat andra hem. Jag är den som varit med i kalendern sen starten så kalendern är också en del av min fritid, älskar också att fixa i trädgården o med vårat hus. 
 
Jag är så stolt o glad att jag är en av dessa fantastiska kvinnor som är med i krokekskalendern. Vi vet att vi gör skillnad varje gång vi står på fototillfället i minus 17 grader iklädda bara klänning eller bikini för att hoppa ner i 0.5 graders vatten, vi gör det för en så viktig sak. Köp våran kalender o hjälp oss göra ännu mer skillnad❤